Μ. Ιωάννου και Σ. Παπαδοπούλου τονίζουν: «Υπάρχουν οι δυνατότητες και μπορούμε να κυνηγήσουμε θετικό αποτέλεσμα»

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης η Εθνική μας ομάδα Γυναικών και με πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο επερχόμενο παιχνίδι με την Αλβανία.

Οι ποδοσφαιρίστριες μας προετοιμάζονται με αισιοδοξία για τον ιστορικό αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης και καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που θα καταβάλουν στο N. Papas Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

«Πιστεύω ότι αγωνιζόμενες στην Κύπρο, κοντά στους φιλάθλους μας, κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, θα δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις στην προσπάθεια που θα καταβάλουμε σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι.

Είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσουμε στην ιστορία μας, θα έχει τη δική του ασφαλώς ιδιαιτερότητα και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου και τον καλούμε στο γήπεδο για να βοηθήσει στην ενιαία προσπάθεια για το καλύτερο», τονίζει καταρχήν η διεθνής μας Μαρία Ιωάννου και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι με το Εθνόσημο στο στήθος. Δουλεύουμε σκληρά πάνω σε καθημερινή βάση για να παρουσιαστούμε με υψηλό βαθμό ετοιμότητας και πιστεύω ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο κάθε αγώνας της προκριματικής φάσης είναι δύσκολος, κάθε ομάδα έχει τις δικές της φιλοδοξίες και δώσαμε ήδη δύο εξαιρετικά δύσκολους αγώνες στη Σκοτία και Φινλανδία.

Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα μας γίνεται καλύτερη, το είδαμε και μετά την πρεμιέρα στη Φινλανδία και τώρα με την εμπειρία και των εκτός έδρας αγώνων, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε με καλύτερο πρόσωπο».

Με απόφαση της ΚΟΠ και με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό να γνωρίσει καλύτερα την Εθνική μας ομάδα μας, με τη στήριξη της Ομοσπονδίας ο αγώνας της ερχόμενης εβδομάδα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

«Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τηλεοπτικά το παιχνίδι και είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσει καλύτερα το γυναικείο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία, γιατί προσπαθεί συνεχώς να μας βοηθήσει στις δύσκολες υποχρεώσεις μας και για μια καλύτερη προοπτική της Εθνικής μας», τονίζει η Μαρία Ιωάννου που για πρώτη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αλβανία.

Δυνατή αντίπαλος
Η Σάρα Παπαδοπούλου, με αρκετά χρόνια θητείας στο γυναικείο ποδόσφαιρο, εκφράζει με τη σειρά της αισιοδοξία ενόψει του αγώνα της Τετάρτης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Με την Αλβανία παίξαμε στο παρελθόν σε επίπεδο Νεανίδων, σε επίπεδο Γυναικών για πρώτη φορά θα αναμετρηθούμε και η διεθνής μας ποδοσφαιρίστρια, την χαρακτηρίζει δυνατή αντίπαλο.

«Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που υπάρχουν σε κάθε Ευρωπαϊκό αγώνα, σίγουρα υπάρχουν οι δυνατότητες και μπορούμε να κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και στην έδρα μας και με την συμπαράσταση των φιλάθλων που σίγουρα χρειάζεται η ομάδα, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για το καλύτερο σε αυτό το ιστορικό για την Εθνική μας παιχνίδι», αναφέρει η Παπαδοπούλου και καταλήγοντας προσθέτει:

«Σε τέτοιους αγώνες ο ρυθμός είναι διαφορετικός, χρειάζεται συνεχής προσπάθεια, μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και με την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα αλλά και τη διάθεση που υπάρχει από τις ποδοσφαιρίστριες μας, πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε καλή παρουσία και να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ