aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΛεπτομέρειες για τα εισιτήρια της Εθνικής Ανδρών για Σαν Μαρίνο και Βέλγιο

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια της Εθνικής Ανδρών για Σαν Μαρίνο και Βέλγιο

Αντίστροφη μέτρηση για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στα προκριματικά του EURO 2020. Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει στις 21 Μαρτίου το Σαν Μαρίνο στις 19:00 στο ΓΣΠ και στις 24 Μαρτίου, επίσης στο ΓΣΠ το Βέλγιο, στις 21:45.

Για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. Για τον αγώνα με το Βέλγιο, η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ ενώ θα ισχύσει και το οικογενειακό εισιτήριο αξίας 15 ευρώ για δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Και στους δύο αγώνες, η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 14 ετών θα είναι δωρεάν.

Τονίζεται πως για όλα τα άτομα άνω των 14 ετών, είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου. Έξω από το ΓΣΠ και στους δύο αγώνες θα λειτουργήσει «ζώνη φιλάθλων» (fan zone) με εκπλήξεις και δραστηριότητες για όλους τους φιλάθλους και κυρίως τα παιδιά. Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την ερχόμενη εβδομάδα οπόταν και θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Εθνική Κύπρου, η ομάδα που μας ενώνει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ