aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΛάρκου: «Οι ποδοσφαιριστές ήταν συγκλονιστικοί»

Λάρκου: «Οι ποδοσφαιριστές ήταν συγκλονιστικοί»

Κρίμα που από τη σημερινή εξαιρετική παρουσία της Εθνικής μας ομάδας των Νέων στη Φρανκφούρτη έλειπε μόνο το αποτέλεσμα. Η εμφάνιση της ομάδας μας στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 δικαιολογούσε θετικό αποτέλεσμα και ο απολογισμός της πρεμιέρας σίγουρα άξιζε για κέρδος.

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στη Γερμανία και να νιώθει κάποιος αυτό που ζούμε τώρα εμείς. Να τελειώνει το παιχνίδι και να νιώθεις ότι έπρεπε να κερδίσεις, όχι να φέρεις ισοπαλία. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν χάσαμε τον έλεγχο και την πίστη μας για το καλύτερο, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να ανατρέψουμε το σκορ και να βάλουμε περισσότερη πίεση στους Γερμανούς, όμως δυστυχώς ήρθε το γκολ στις καθυστερήσεις και δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος.

Οι ποδοσφαιριστές μας κατέβαλαν υπερπροσπάθεια και ήταν συγκλονιστικοί και σίγουρα άξιζαν για το καλύτερο. Μέσα από αυτό το παιχνίδι κέρδισαν πολλά εκτός από το αποτέλεσμα», μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νεόφυτος Λάρκου μετά το σημερινό άτυχο 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας.

Είναι γεγονός πως οι διεθνείς μας έδωσαν πάρα πολλές δυνάμεις, ήταν καλά διαβασμένοι, συγκεντρωμένοι και έκαναν ντέρμπι το παιχνίδι και στο τέλος η αποστολή απέσπασε τα θετικά σχόλια και των παρατηρητών της UEFA.

Οι Γερμανοί στις δηλώσεις τους παραδέχτηκαν την εξαιρετική παρουσία της Εθνικής μας, που προκάλεσε επίσης τα θετικά σχόλια στα τοπικά ΜΜΕ.  Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι στο σημερινό παιχνίδι οι Γερμανοί πήραν δύο κίτρινες κάρτες, ενώ η ομάδα μας καμμία.

Ο Νικόλας Ματθαίου συνεχίζει να σκοράρει και στον elite round. Ο Νικόλας είχε πετύχει και τα δύο τέρματα της Εθνικής μας στην προκριματική φάση τον περασμένο Νοέμβριο στο Μαυροβούνιο.  Η Εθνική μας θα δώσει τον επόμενο αγώνα της το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τη Σλοβακία. Την ίδια ημέρα η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ