aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΛαΐφης: «Να μην μπούμε φοβισμένοι, να βοηθήσουμε τους νέους»

Λαΐφης: «Να μην μπούμε φοβισμένοι, να βοηθήσουμε τους νέους»

Πεπεισμένος ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα δημιουργήσουν μια ισχυρή Εθνική ομάδα, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα (8/9, 21:45) με το Αζερμπαϊτζάν στο ΓΣΠ για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εθνών ο αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης επεσήμανε ότι οι ομάδες πρέπει να στηρίξουν τους Κύπριους παίκτες, ώστε να έρχονται έτοιμοι στην Εθνική ομάδα, ενώ σημείωσε πως «κλειδί» για τον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν είναι να μην μπουν φοβισμένοι στο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι όπου τα θετικά είναι πιο πολλά από τα αρνητικά. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά είδαμε πολλά θετικά. Χρειάζεται στήριξη και χρόνο στα νεαρά παιδιά και επίσης οι διεθνείς μας να αγωνίζονται στις ομάδες τους και να στηρίζονται από αυτές ώστε όταν έρχονται από την Εθνική να είναι έτοιμοι. Είναι ένας καλός αντίπαλος το Αζερμπαϊτζάν και θα προσπαθήσουμε να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για τον αντίπαλο μας μέχρι αύριο. Είμαι σίγουρος ότι τα νέα παιδιά θα φτιάξουν μια δυνατή Εθνική».

Ποιοι είναι οι παράγοντες για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη; «Να μην μπούμε φοβισμένοι, να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Οι πιο έμπειροι πρέπει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να πιστέψουν στην Εθνική. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Υπάρχει πολλή ποιότητα στην Εθνική ομάδα. Είδαμε για παράδειγμα Τζιωνή και Λοΐζου, πιστεύω σε αυτούς και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα μπούμε μέσα και θα τα δώσουμε όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ