aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΛαμπάν: «Nα κάνουμε περήφανο τον κόσμο» (vid)

Λαμπάν: «Nα κάνουμε περήφανο τον κόσμο» (vid)

Ο Βίνσεντ Λαμπάν από το 2012 που πήρε την Κυπριακή υπηκοότητα, συμμετέχει ανελλιπώς στις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Παρών και στις επιλογές του Χριστάκη Χριστοφόρου, ο Λαμπάν μιλά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τις δυσκολίες του αγώνα αλλά και για την αποφασιστικότητα όλων στην ομάδα μας για να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας, απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου με εξαιρετικούς παίκτες, όμως είμαστε έτοιμοι. Δείξαμε στο παρελθόν πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τέτοιες ομάδες και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να το ξανακάνουμε” , δηλώνει ο Βίνσεντ Λαμπάν, ο οποίος στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο:

“Αυτό που έγινε με τους φιλάθλους τα δύο τελευταία χρόνια ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να είναι κοντά μας. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κάνουμε περήφανους και το μήνυμα που τους στέλνω είναι: Ελάτε στο γήπεδο”.

Το video με τις δηλώσεις του Λαμπάν:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ