aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚυριακή 13 Νοεμβρίου, Όλοι Πάμε Εθνική!

Κυριακή 13 Νοεμβρίου, Όλοι Πάμε Εθνική!

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ στις 19:00 στο ΓΣΠ και έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Είναι από τους λίγους αγώνες που η Εθνική  μας είναι το φαβορί για τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου, το έργο των ποδοσφαιριστών μπορεί να γίνει πιο εύκολο.

Η πώληση εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω της ιστοσελίδα της ΚΟΠ στη διεύθυνση www.cfa.com.cy ή μπορείτε να τα προμηθευτείτε πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο: online.theasis.cy.net/ticketonline/cyprus/.

Η ΚΟΠ συνεχίζει την πολιτική της προσιτής τιμής εισιτηρίου στους αγώνες της Εθνικής. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ στα 15 ευρώ πωλείται το οικογενειακό πακέτο στην ανατολική κερκίδα με το οποίο μπορούν να μπουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών.

Η Εθνική μας ομάδα έχει πλέον αποκτήσει το δικό της κοινό. Ο κόσμος πάει στο γήπεδο για να δει τη δική μας ομάδα και όχι τον αντίπαλο και το ίδιο όλοι ευελπιστούν πως θα γίνει και την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο το Γιβραλτάρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ