aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚύπρος: Σύνθεση με φαβορί και αουτσάιντερ (τα δεδομένα στον όμιλο)

Κύπρος: Σύνθεση με φαβορί και αουτσάιντερ (τα δεδομένα στον όμιλο)

Σύμφωνα με τα πεπραγμένα της ψεσινής προπόνησης, υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ για τη σημερινή σύνθεση της Κύπρου, που θα παραταχθεί εκτός απροόπτου με σχηματισμό 3-5-2 απέναντι στους Σκωτσέζους, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και για την διεκδίκηση της 3ης θέσης στον όμιλο (16:00, ΓΣΠ).

Κατ’ αρχάς, ο Ούρκο Πάρντο έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι των Νεόφυτου Μιχαήλ και Τάσου Κίσσα. Από εκεί και πέρα, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Γιώργο Μερκή, Ανδρέα Καρώ και Ιωάννη Κούσουλο, ενώ για τις θέσεις των μπακ-χαφ, αριστερός θα είναι ο Νικόλας Ιωάννου και δεξιός ένας εκ των Τζέισον Δημητρίου και Παναγιώτη Ζαχαρίου.

Στη μεσαία γραμμή, ανασταλτικός χαφ θα είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς, κεντρικός χαφ ο Χάμπος Κυριάκου και επιτελικός ο Ιωάννης Κωστή ή ο Ματίγια Σπόλιαριτς (στην ψεσινή προτίμηση φάνηκε να υπερέχει ο μέσος της Νέας Σαλαμίνας). Από εκεί και πέρα, ο Πιέρος Σωτηρίου είναι ο σίγουρος για την κορυφή, ενώ ο Ραν Μπεν Σιμόν δοκίμασε για δεύτερο επιθετικό τους Γιώργο Εφραίμ και Φώτη Παπουλή.

Η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει τους αγώνες Βέλγιο – Κύπρος, Σαν Μαρίνο – Ρωσία και Σκωτία – Καζακστάν.

Τα αποτελέσματα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές για την Εθνική μας:

1η αγωνιστική: Κύπρος – Σαν Μαρίνο…5-0
2η αγωνιστική: Κύπρος – Βέλγιο…0-2
3η αγωνιστική: Σκωτία – Κύπρος…2-1
4η αγωνιστική: Ρωσία – Κύπρος…1-0
5η αγωνιστική: Κύπρος – Καζακστάν…1-1
6η αγωνιστική: Σαν Μαρίνο – Κύπρος…0-4
7η αγωνιστική: Καζακστάν – Κύπρος…1-2
8η αγωνιστική: Κύπρος – Ρωσία…0-5

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΒΕΛΓΙΟ 30-1 24
2. ΡΩΣΙΑ 27-4 21
3. ΚΥΠΡΟΣ 13-12 10
4. ΣΚΩΤΙΑ 11-17 9
5. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 9-13 7
6. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ 0-43 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ