aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣKύπρος: Mε τις μπλε εμφανίσεις για την πρώτη νίκη

Kύπρος: Mε τις μπλε εμφανίσεις για την πρώτη νίκη

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Αντιμετωπίζει στις 19:00 στο ΓΣΠ το Γιβραλτάρ με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μετά τις ήττες στους τρεις πρώτους αγώνες από Βέλγιο, Ελλάδα και Βοσνία, ακολουθεί ένα σαφώς πιο βατό πρόγραμμα για την Εθνική μας και κάνοντας αρχή από τον αποψινό αγώνα, θα προσπαθήσει να έχει τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο ΓΣΠ χωρίς οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Βίνσεντ Λαμπάν, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Νικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης.

Ο αποψινός αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύει ο 29χρόνος Aliyar Aghayev που είναι διεθνής από το 2013. Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Rza Mammadov και Zeynal Zeynalov και τέταρτος διαιτητής ο Orkhan Mammadov.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Stefano Podeschi από το Σαν Μαρίνο και Παρατηρητής αγώνα ο Ρώσος Leonid Kaloshin.

Εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής από τις 11:00 στο ΓΣΠ

Απόψε στις 19:00 στο ΓΣΠ ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με το Γιβραλτάρ για την 4η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018.

Η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων ολοκληρώθηκε τα μεσάνυκτα του Σαββάτου και σήμερα, ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα στα ταμεία του ΓΣΠ.

Η τιμή των εισιτηρίων έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ γενική είσοδος και στα 15 ευρώ το οικογενειακό πακέτο. Τα εισιτήρια που θα πωλούνται σήμερα, είναι για την ανατολική και τη δυτική κερκίδα. Οι θέσεις που αναγράφονται στο εισιτήριο, ισχύουν μόνο στη δυτική κερκίδα.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε μπροστά σε γεμάτες κερκιδες στους τελευταίους αγώνες της τα τελευταία χρόνια και οι ποδοσφαιριστές μας ελπίζουν ότι την ίδια εικόνα θα αντικρύσουν και απόψε, με τον κόσμο να ενισχύει την προσπάθεια τους για την πρώτη νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ