aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κύπρος και Όμπλακ… έφαγαν τον Κάβτσιτς

Η εθνική Σλοβενίας αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Εθνική Κύπρου στη Λιουμπλιάνα για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της League C του Nations League.

Το ματς αυτό ήταν και το τελευταίο του 64χρονου, Τόμας Κάβτσιτς, στον πάγκο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Αιτία δεν είναι τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα – η Σλοβενία έχει μόλις ένα βαθμό και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου – αλλά ο Γιάν Όμπλακ.

Ο 25χρονος γκολκίπερ της Ατλέτικο και καλύτερος παίκτης της χώρας έθεσε τον εαυτό του εκτός κλήσεων μέχρι το τέλος του έτους (2018) – δεν ήταν παρών ούτε στο ματς με την Κύπρο – προκειμένου ν’ αποθεραπευτεί πλήρως και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις των “κολτσονέρος”.

Ο Κάβτσιτς κατηγόρησε τον Όμπλακ για ψέματα και την επόμενη ημέρα απολύθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σλοβενίας.

“Θέλω να μιλώ πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν που έχω απέναντί μου. Κι ο Γιαν (Όμπλακ) δεν θέλει. Ο Όμπλακ είναι η μεγαλύτερη ήττα σε προσωπικό επίπεδο στην καριέρα μου.

Τον γνωρίζω από την ηλικία των 16 ετών (ήταν μαζί και στην U21). Δεν μίλησα μαζί του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μου μετέφερε τα λόγια του. Λέει ψέματα από τη Μαδρίτη, όπου βρίσκεται”, υποστήριξε ο Τόμας Κάβτσιτς στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ