aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κύπρος: Γύρισε ήδη σελίδα! (pics)

Ο αγώνας της Εθνικής μας με την Ελλάδα ανήκει ήδη στο παρελθόν και στο μυαλό όλων βρίσκεται η αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση από την ήττα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” αφού η πολύ καλή προσπάθεια δεν συνοδεύτηκε από αποτέλεσμα, όμως, δεν υπάρχει χρόνος για τους διεθνείς μας και την τεχνική ηγεσία να κοιτάζουν πίσω.

Τη Δευτέρα περιμένει την ομάδα μας άλλη μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στη Βοσνία και ήδη η προετοιμασία άρχισε από σήμερα το πρωί με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν ή αγωνίστηκαν ως αλλαγή με την Ελλάδα ενώ οι έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα, έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο. Από τον αγώνα δεν προέκυψε οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για τη Βοσνία.

Η αποστολή της Εθνικής μας θα ταξιδέψει για το Σεράγεβο σήμερα το απόγευμα, στις 18:00 με ναυλωμένη πτήση από την Αθήνα. Ο αγώνας Βοσνίας – Κύπρου θα γίνει τη Δευτέρα, στις 21:45 στη Ζένιτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ