aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΚύπρος - Εσθονία: Δεν μετρούν τα εκτός έδρας τέρματα στα play-offs του Nations League

Κύπρος – Εσθονία: Δεν μετρούν τα εκτός έδρας τέρματα στα play-offs του Nations League

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA στην τελευταία της συνεδρία, αποφάσισε όπως καταργηθεί ο κανονισμός τους εκτός έδρας γκολ και στους αγώνες των play-offs του Nations League που θα γίνουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η απόφαση αυτή αφορά τους διπλούς αγώνες της Κύπρου με την Εσθονία και της Μολδαβίας με το Καζακστάν. Οι αγώνες θα γίνουν στις 24 και 29 Μαρτίου και οι νικήτριες ομάδες από τα δύο ζευγάρια θα παραμείνουν στη Γ’ Κατηγορία του Nations League ενώ οι χαμένες, θα υποβιβαστούν στη Δ’ Κατηγορία της διοργάνωσης.

Νικήτριες θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα σημειώσουν συνολικά τα περισσότερα τέρματα στους δύο αγώνες, ανεξάρτητα αν τα πετύχουν εντός ή εκτός έδρας. Αν με το τέλος του δεύτερου αγώνα οι ομάδες έχουν πετύχει ίσο αριθμό τερμάτων, θα ακολουθεί ημίωρη παράταση και πέναλτι (αν χρειαστεί).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ