aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚρίμα, υποβιβάστηκε η Εθνική Κύπρου!

Κρίμα, υποβιβάστηκε η Εθνική Κύπρου!

Δεν τα κατάφερε η Κύπρος να κρατηθεί 3η Κατηγορία και υποβιβάζεται στην κατώτερη κατηγορία ενόψει του επόμενου Πρωταθλήματος των Εθνών που θα διεξαχθεί το Φθινόπωρο του 2020.

Τα πράγματα ήταν εξ’ αρχής δύσκολα για την εθνική μας ομάδα των ανδρών, η οποία στον όμιλo της κατέλαβε την 4η θέση και υποβιβάστηκε ως η χειρότερη από τις τρίτες ομάδες της Κατηγορίας της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήλπιζε σε ήττα του Μαυροβουνίου από την Ρουμανία με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς οι «δράκουλες» επικράτησαν εκτός έδρας μόνο με 1-0, χάρη σε γκολ του Γκεόργκε Τουκουντεάν (44’). Μάλιστα, οι Μαυροβούνοι απώλεσαν και πέναλτι με τον Γιάγκοβιτς (72’), με αποτέλεσμα η αγωνία να χτυπήσει κόκκινο μέχρι το τελικό σφύριγμα. Το Μαυροβούνιο πάλευε για να μην δεχθεί άλλο γκολ και υποβιβαστεί αυτό, και η Κύπρος περίμενε ακόμη ένα τέρμα από τους Ρουμάνους.

Όπως προαναφέραμε, όμως, το σκορ έμεινε 1-0, που δεν ικανοποίησε την εθνική μας ομάδα, η οποία θα πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για την επόμενη διοργάνωση που την περιμένει, που είναι τα προκριματικά του EURO 2020, η κλήρωση των οποίων θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου 2018 στο Δουβλίνο.

 

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ