aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚούμας: «Τσακωθήκαμε με τον Τιμούρ, δεν μιλούσαμε»

Κούμας: «Τσακωθήκαμε με τον Τιμούρ, δεν μιλούσαμε»

Ο Γιώργος Κούμας παρουσίασε τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή μας, Τιμούρ Κετσπάγια:

Το αρχικό σχόλιο: «Να σας ευχαριστήσω και να σας καλωσορίσω στην παρουσίαση. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ανέδειξε πολλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και τους έκανε μέλη της Εθνικής Κύπρου. Είχε δουλέψει στην Εθνική Γεωργίας και ξέρει πως είναι να προπονείς την Εθνική. Επιλέξαμε τον Τιμούρ γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει αυτό που θέλουμε στην ομάδα μας. Γυρίζουμε σελίδα, βλέπουμε μπροστά και είμαστε πεπεισμένοι πως έρχονται καλύτερες μέρες για την Εθνική μας, καλωσορίζω τον Τιμούρ και να του πω ότι θα είμαστε δίπλα του. Με την ευκαιρία, εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες που αρχίζουν αύριο την πορεία τους στην Ευρώπη».

Γιατί επιλέγηκε ο Τιμούρ: «Ο έρωτας που υπήρχε με τον Τιμούρ κρατάει από πολύ παλιά. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον γάμο. Η θέληση του Τιμούρ να αναλάβει την Εθνική ομάδα δείχνει πόσο πιστεύει και θέλει να δουλέψει για να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο. Χρειάζεται ο χρόνος να περάσει ο προπονητής τη δική του κουλτούρα και νοοτροπία».

Για την κριτική που ασκούσε κατά καιρούς ο Τιμούρ στην ΚΟΠ: «Η κριτική του ήταν πάντα καλοπροαίρετη και δημόσια, όχι πίσω από κλειστές πόρτες. Κάποτε είχαμε τσακωθεί, όταν ήμουν παράγοντας στο Παραλίμνι. Έτυχε να ταξιδέψουμε μαζί δίπλα-δίπλα. Τώρα κρίναμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσει την πατρίδα μας. Δεν θα ξανατσακωθούμε, όμως (σ.σ.: απευθυνόμενος στον Τιμούρ). Κριτική είναι εύκολο να κάνει κανείς εκ των υστέρων. Έχω κάνει λάθη που τα κατάλαβα αργότερα. Την ώρα που έπαιρνα τις αποφάσεις, ονειρευόμουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ