aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΚωστή, το «next big thing» και οι άλλοι εκεί έξω…

Κωστή, το «next big thing» και οι άλλοι εκεί έξω…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Ιωάννης Κωστή εξελίσσεται στο «next big thing» της Νέας Σαλαμίνας και κατ’ επέκταση του κυπριακού ποδοσφαίρου. Έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια από τη μέχρι στιγμής παρουσία του με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», ενώ απόδειξη του πλούσιου ταλέντου αλλά και της προοπτικής που έχει στα 19 του χρόνια, είναι η κλήση που πήρε πριν από λίγες ημέρες στην Εθνική Ανδρών.

Ο νεαρός άσος μέσα σε τέσσερις ημέρες, κόντρα σε Σκοτία και Ρωσία, κατέγραψε στο ενεργητικό του δύο συμμετοχές με το εθνόσημο και έκανε τους πάντες στο κοντινό του περιβάλλον να φουσκώσουν τα στήθη τους από υπερηφάνεια. Αυτή την περηφάνια όμως την ένιωσε και ο Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του μετά το τέλος του ψεσινού αγώνα στο Νίζνι της Ρωσίας. «Ο Ιωάννης Κωστή με έκανε τόσο περήφανο όσο δεν ένιωσα ποτέ στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ισραηλινού κόουτς.

Όσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην «αρκούδα» θα ξεχώρισαν τον νεαρό άσο της Νέας Σαλαμίνας, ο οποίος έδειξε δείγματα του ταλέντου του, αποδεικνύοντας πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε top-class παίκτη, αρκεί να δουλέψει και να παραμείνει προσγειωμένος. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στη Νέα Σαλαμίνα τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση ξέροντας πως διαθέτουν στο ρόστερ τους ένα παίκτη με μεγάλη μεταπωλητική αξία και που αποτελεί γι’ αυτούς «φλέβα χρυσού».

Άρα, κανείς δεν μπορεί να αδικήσει τους «ερυθρόλευκους» που λένε για τις φημολογίες περί ενδιαφέροντος ομάδων για τον νεαρό άσο πως «ο Κωστή δεν πωλείται». Ξέρουν ότι ο παίκτης ακόμη δεν έφτασε στο μάξιμουμ της αξίας του και πως στο άμεσο μέλλον θα βάλουν μπόλικο χρήμα στο ταμείο τους από πώληση του Ιωάννη Κωστή, ο οποίος παρεμπίπτοντος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Σαν τον νεαρό άσο της Νέας Σαλαμίνας υπάρχουν και άλλοι παίκτες εκεί έξω, όπως ο Σπόλιαριτς, ο Ιωάννου, ο Πίττας, ο Πέτρου και άλλοι… Κάποτε στη θέση του Κωστή ήταν ο Πιέρος, ήταν ο Λαΐφης, ήταν ο Κούσουλος, ήταν ο Ν. Ιωάννου, οι οποίοι πλέον αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση αφού με θέληση και πείσμα πραγματοποίησαν τα όνειρά τους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ