aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚωστένογλου: «Πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε»

Κωστένογλου: «Πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου, εμφανώς απογοητευμένος, μίλησε για άσχημο βράδυ και παράλληλα, τόνισε την ανάγκη για άμεση ανασύνταξη της ομάδας μας αφού ακολουθούν οι αγώνες με τη Ρωσία και τη Σλοβακία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς. Όλα πήγαν στραβά. Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας χάσαμε με τραυματισμό το Σωτηρίου. Η Μάλτα ξεκίνησε καλύτερα, έχασε ευκαιρίες αλλά με την πάροδο του χρόνου ισορροπήσαμε τον αγώνα. Είχαμε τη δική μας μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι και στην ίδια φάση, δεχθήκαμε μια άδικη αποβολή για το Σωτηρίου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε το 1-0 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Θέλαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά, ήρθε νωρίς το δεύτερο και το τρίτο γκολ και ήταν πλέον πολύ δύσκολο να αλλάξουμε κάτι στον αγώνα, έστω και αν προσπαθήσαμε και με τις αλλαγές που έγιναν.
Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να ανασυνταχθούμε. Μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολοι αγώνες με τη Ρωσία και τη Σλοβακία. Πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ