aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚωστένογλου: «Πρέπει να βλέπουμε και με ποιες ομάδες αγωνιζόμαστε»

Κωστένογλου: «Πρέπει να βλέπουμε και με ποιες ομάδες αγωνιζόμαστε»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της Κύπρου απέναντι στη Μάλτα. «Ανεξαρτήτως αντιπάλου πάντα στοχεύουμε στη νίκη. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Υπάρχει έντονη επιθυμία να επιδείξουμε μια πολύ καλή εικόνα. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για το που είμαστε ως Εθνική ομάδα αυτή την στιγμή. Ούτε για μένα δεν είναι εύκολο να έχουμε συνεχόμενες ήττες αλλά πρέπει να βλέπουμε και με ποιες ομάδες αγωνιζόμαστε»

Σε ερώτηση αν θα δούμε κάποιες αλλαγές αύριο, απάντησε: «Σίγουρα θα γίνουν δυο αλλαγές λόγω των απουσιών. Απ’ εκεί και πέρα θα δούμε την προπόνηση. Ειδικά στην αμυντική μας γραμμή δεν παίξαμε ποτέ με τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Εγώ αντικειμενικά φαντάζομαι μια Κύπρο που θα παίξει καλύτερα και θα είναι πιο διεκδικητική. Δεν μπορεί να γίνει άμεσα αυτό το πράγμα. Θέλουμε την παρουσία των φιλάθλων μας, εκείνοι θα δώσουν το κίνητρο».

Ακολούθως απάντησε αν στη σκέψη του είναι να παίξει πιο επιθετικά η Εθνική Κύπρου: «Δήλωση πριν το παιχνίδι για την αγωνιστική παρουσία δεν θα κάνω. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ