aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚωστένογλου: «Αυτοί οι αγώνες μας δίνουν την ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα»

Κωστένογλου: «Αυτοί οι αγώνες μας δίνουν την ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα»

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους επίσημους αγώνες που περιμένουν την Εθνική, εξήγησε πως δίνουν οι φιλικοί αγώνες ο τεχνικός της χώρας μας Νίκος Κωστένογλου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία.

Όπως είπε ασφαλώς τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ενώ είναι σημαντικό να παραμείνουμε στο ίδιο καλό επίπεδο, παρά της απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Όσα δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου:

«Χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ στην Ουγγαρία για να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα που σε λίγες θα αγωνιστεί στο EURO. Ο αγώνας είναι σημαντικός και για τη δική μας Εθνική. Πάντα όταν παίζει η Εθνική, υπάρχει κίνητρο, ανεξάρτητα αν οι αγώνες είναι φιλικοί.

Μας ενδιαφέρει ασφαλώς το αποτέλεσμα, αυτοί οι αγώνες μας δίνουν την ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα για τους επίσημους αγώνες που μας περιμένουν. Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Είμαι σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο.Έχουμε κάποιες απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών, όμως, οι απουσίες αυτές δίνουν την ευκαιρία σε κάποια άλλα παιδιά να είναι μαζί μας και να πάρουν σημαντικές εμπειρίες. Χαίρομαι που αύριο θα υπάρχει κόσμος στις κερκίδες. Ήταν κάτι που μας έλειψε. Εύχομαι στην Ουγγαρία να έχει μια πετυχημένη παρουσία στο EURO».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ