aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚωστένογλου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας – Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο»

Κωστένογλου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας – Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο»

Άδικη χαρακτήρισε ο Νίκος Κωστένογλου την ισοφάριση της Κύπρου από τη Μάλτα σε 2-2 στο 90+8’ της αναμέτρησης στην «Αρένα». Ο ομοσπονδιακός προπονητής παραδέχθηκε ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους και σημείωσε πως εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος μπορεί να στοιχίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ελέγχαμε το παιχνίδι. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια και πρέπει να τα παλέψουμε με αξιοπρέπεια. Είχαν και άγχος τα παιδιά γιατί θέλαμε τη νίκη. Δεν έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να δεχθούμε το φάουλ και να έρθει το γκολ. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε. Εφτά παιχνίδια δεν δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση και δεχθήκαμε σήμερα και από την Κροατία. Δεν επιτρέπεται να δεχθούμε αυτό το γκολ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος ως το τέλος μπορεί να στοιχίσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ