aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚΟΠ: «Προσκλητήριο» και εισιτήριο δέκα ευρώ

ΚΟΠ: «Προσκλητήριο» και εισιτήριο δέκα ευρώ

Την προσεχή Πέμπτη «Όλοι πάμε ΓΣΠ», είναι στο σύνθημα της ΚΟΠ και στηρίζουμε την Εθνική μας ομάδα στον αγώνα με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «η Εθνική μας στο νέο της ξεκίνημα με το νέο προπονητή, τον Ραν Μπεν Σιμόν, χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για μπορέσει να πετύχει τον στόχο της της νίκης και να ανέλθει βαθμολογικά στον όμιλο της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Η ΚΟΠ συνεχίζει την ίδια πολιτική με προσιτή προς τον κόσμο τιμή εισιτηρίου και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με στόχο όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων και κυρίως οικογενειών στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας».

Η γενική είσοδος παραμένει στα 10 ευρώ, ενώ είναι διαθέσιμο και πάλι οικογενειακό πακέτο στην ανατολική κερκίδα με το οποίο μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο δύο ενήλικες και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών με συνολικό κόστος 15 ευρώ.Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy ή ΕΔΩ.

Η διαδικασία είναι απλή και όσοι αγοράσουν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά, μπορούν να το εκτυπώσουν από μόνοι τους. Σε πρώτη φάση διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν στα κάτω τμήματα της Δυτικής Κερκίδας 104,105,207,108,109 και οικογενειακά πακέτα στα τμήματα 127,128,129,130. Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος στη διεκπεραίωση αγοράς on line εισιτηρίου ή για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 22-267132 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

-Από την ερχόμενη εβδομάδα εισιτήρια θα υπάρχουν και στα εκδοτήρια του ΓΣΠ. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

– Για κάθε εισιτήριο που αγοράζεται ηλεκτρονικά, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 0.30 σεντ.

Άγγλοι οι διαιτητές

Ο 46χρόνος Άγγλος Αντρέ Μάρινερ ορίστηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τη Βονσία Ερζεγοβίνη (21:45). Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους Άγγλους διαιτητές με παρουσία στην Premier League από το 2004 ενώ είναι διεθνής διαιτητής από το 2009. Από την Αγγλία και οι βοηθοί του, Λι Μπετς και Σάιμον Μπένετ καθώς και ο 4ος διαιτητής, ο Γκρέγκ Πάουσον. Ο Μαλτέζος Γκαετάνο Ντεγκαμπρίλε ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας και Βόρειο Ιρλανδός Κρόφορτ Γουίλσον παρατηρητής αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ