aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚλήση Εθνικής: «Βάπτισμα πυρός» για Μουκτάρη, επέστρεψε ο Στυλιανού

Κλήση Εθνικής: «Βάπτισμα πυρός» για Μουκτάρη, επέστρεψε ο Στυλιανού

Η ΚΟΠ ανακοινώνει την κλήση της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τους αγώνες με τη Βουλγαρία στη Σόφια και τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα για την 3η και 4η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του πρωταθλήματος των Εθνών. Πρώτη κλήση για τον Στέφανο Μουκτάρη της Δόξας Κατωκοπιάς, επιστροφή στην Εθνική για το Μάριο Στυλιανού του Απόλλωνα.

Η προετοιμασία θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου με προπόνηση στις 19:15  στο ΓΣΠ. Πριν την προπόνηση θα γίνουν δηλώσεις από τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό και διεθνείς ποδοσφαιριστές. Η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σόφια το απόγευμα της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου. Ο αγώνας με τη Βουλγαρία θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου στη Σόφια και ο αγώνας με τη Σλοβενία στις 16 Οκτωβρίου στη Λουμπλιάνα. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Στις επιλογές του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Ραν Μπεν Σιμόν βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Ονησίφορος Ρουσιάς (ΑΕΚ), Ανδρέας Αβραάμ (ΑΕΛ), Ούρκο Πάρντο (Αλκή Ορόκλινη), Γιώργος Οικονομίδης (Ανόρθωση), Γιώργος Μερκής, Κωστάκης Αρτυματάς, Νικόλας Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ), Γεώργιος Βασιλείου, Μάριος Στυλιανού, Φώτιος Παπουλής (Απόλλων), Βασίλειος Παπαφώτης , Στέφανος Μουκτάρης (Δόξα), Γεράσιμος Φυλακτού (Ερμής), Ρενάτο Μαργκάσα (Νέα Σαλαμίνα), Αντώνης Γιωργαλλίδης (Ολυμπιακός), Κωνσταντίνος Παναγή, Ιωάννης Κούσουλος, Δημήτρης Χριστοφή (Ομόνοια), Πιέρος Σωτηρίου (Κοπεγχάγη), Γρηγόρης Κάστανος (Γιουβέντους), Τζέισον Δημητρίου (Σάουθεντ Γιουνάιτεντ), Κωνσταντίνος Λαΐφης (Σταντάρ Λιέγης), Βαλεντίνος Σιέλης (Γκάνγκουον).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ