aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚλήση διεθνών εξωτερικού για τους αγώνες με Ελλάδα και Βέλγιο

Κλήση διεθνών εξωτερικού για τους αγώνες με Ελλάδα και Βέλγιο

Έξι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, έχουν ήδη πάρει κλήση για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Ελλάδα (7 Οκτωβρίου, ΓΣΠ) και το Βέλγιο (10 Οκτωβρίου, Βρυξέλλες) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Συγκεκριμένα στην κλήση του Ραν Μπεν Σιμόν βρίσκονται ο Πιέρος Σωτηρίου που αγωνίζεται στη Δανία με την Κοπεγχάγη, ο Κωνσταντίνος Λαϊφης που αγωνίζεται στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης, ο Τζέισον Δημητρίου που αγωνίζεται στην Αγγλία με τη Σάουθεντ, ο Κωστάκης Αρτυματάς που αγωνίζεται στην Ελλάδα με την Κέρκυρα, ο Χαράλαμπος Κυριάκου που αγωνίζεται στην Πορτογαλία με την Εστορίλ και ο Γρηγόρης Κάστανος που αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Η κλήση των υπόλοιπων διεθνών αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. H Εθνική μας θα αρχίσει προπονήσεις για τους αγώνες με την Ελλάδα και το Βέλγιο τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ