aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Κλείδωσε» η ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου, με 3-5-2 στο Καζακστάν

«Κλείδωσε» η ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου, με 3-5-2 στο Καζακστάν

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Πειραματίστηκε» αρκετά ο Ραν Μπεν Σιμόν στις προπονήσεις της Εθνικής Κύπρου, δοκίμασε διάφορους τακτικούς σχηματισμούς και πρόσωπα, όμως «κλείδωσε» στον σχηματισμό 3-5-2, ενόψει του σημερινού (10/10, 17:00 ώρα Κύπρου) αγώνα με το Καζακστάν για την 7η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που βρίσκεται στην 4η θέση του 9ου ομίλου με 7 βαθμούς, όσους έχει και η σημερινή αντίπαλος και θα κυνηγήσει το «διπλό» με απώτερο σκοπό την κατάληψη της 3ης θέσης στο τέλος των προκριματικών, η οποία μπορεί να μην δίνει εισιτήριο πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020, όμως αποτελεί τον εφικτό στόχο της Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως, η Εθνική Κύπρου δεν παίζει στην Αστάνα

Ο Ραν Μπεν Σιμόν, λοιπόν, «κλείδωσε» σε σχηματισμό 3-5-2 με τον Παναγή στην εστία, τους Κούσουλο, Λαΐφη, Μερκή τριάδα στην άμυνα και τους Μιντίκκη δεξί μπακ – χαφ, Ιωάννου αριστερό μπακ –χαφ. Τριάδα στη μεσαία θα γραμμή θα είναι οι Κώστας Αρτυματάς, Χάμπος Κυριάκου και Ιώαννης Κωστή με τους Φώτη Παπουλή και Πιέρο Σωτηρίου στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ