aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚετσπάγια: «Σε άλλο επίπεδο, δεν μπορείς με τέσσερις - πέντε παίκτες»

Κετσπάγια: «Σε άλλο επίπεδο, δεν μπορείς με τέσσερις – πέντε παίκτες»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια απέδωσε το άνετο 0-3 με το οποίο ηττήθηκε η Κύπρος από τη Σκωτία σε δύο αιτίες. Από τη μια επανέλαβε πολλές φορές τη διαφορά επιπέδου από τις πλείστες ομάδες του ομίλου μας και από την άλλη, στο ότι μόνο τέσσερις – πέντε διεθνείς μας πάλεψαν σήμερα ενώ οι άλλοι υστέρησαν.

Το αρχικό σχόλιό του μετά από ερώτηση αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κρατήσουμε από ένα τέτοιο ματς: «Μπορείς να κρατήσεις κάποια πράγμα από το σημερινό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη. Δεχτήκαμε τρία γκολ σε δέκα λεπτά.

Το θέμα είναι αυτές οι ομάδες βρίσκονται σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο που παίζουν σε τέτοιες ομάδες. Εμείς ακόμα ψάχνουμε ομάδες για να έχουμε αγωνιστικά λεπτά. Δεν είμαστε σε επίπεδο να κοντράρουμε τέτοιες ομάδες»

Σε ερώτηση για τα επαναλαμβανόμενα λάθη στην άμυνα, δήλωσε: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων που επαναλαμβάνονται αυτά τα λάθη. Οι αντίπαλοι είναι ένα επίπεδα πιο πάνω. Είπαμε από την αρχή πως θα ήταν δύσκολο με αυτές τις ομάδες Συνεχίζουμε όμως, θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε βαθμούς».

Σε επισήμανση ότι διεθνείς δήλωσαν μετά το ματς πως κάτι πρέπει να αλλάξει συμφώνησε και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να παίξεις με τέτοιες ομάδες με τέσσερις – πέντε παίκτες, υστέρησαν πολλοί σήμερα. Χρειάζονταν κάποια στοιχεία όπως συγκέντρωση, σοβαρότητα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι».

Αναφορικά με το παιχνίδι με την Ισπανία, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτές τις τέσσερις ημέρες. Δύσκολο παιχνίδι, πήγαν στη Γεωργία και έβαλαν εφτά γκολ. Είδα το ματς και θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο σκορ. Θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Να χάσεις εντάξει, αλλά είναι θέμα πώς θα χάσεις. Είπα ότι με τέτοιες ομάδες δεν μπορούμε κάτι, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ