aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚετσπάγια: «Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε»

Κετσπάγια: «Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε»

Στεναχωρημένος επειδή η Κύπρος δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που κατά τον ίδιο μπορεί να παίξει δήλωσε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το 0-3 από τη Σκωτία:

«Συγχαρητήρια στη Σκωτία, νίκησε δίκαια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στον σημερινό αγώνα. Είμαι στεναχωρημένος επειδή δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που πιστεύω ότι μπορούμε.

Χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ποδοσφαιριστής που παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν στον πάγκο και μπήκε αλλαγή και αυτό λέει πολλά. Αν θέλαμε απλά να χάσουμε με 1-0, μπορούσαμε να μη ρισκάρουμε στο τέλος. Όμως αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, ρισκάραμε για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, αλλά δεν μας βγήκε και στο τέλος χάσαμε 3-0.

Μέχρι το 87ο λεπτό ήμασταν στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε στα τελευταία 10 – 15 λεπτά δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε να εξελιχθεί και το σκορ πήγε στο 3-0. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας μαθαίνοντας από τα λάθη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ