aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚετσπάγια: «Aν κερδίσαμε την Ελλάδα, μπορούμε να κερδίσουμε και άλλες ομάδες»

Κετσπάγια: «Aν κερδίσαμε την Ελλάδα, μπορούμε να κερδίσουμε και άλλες ομάδες»

Με το… δεξί ξεκίνησε ο Τιμούρ Κετσπάγια την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής Κύπρου, καθώς επικράτησε 1-0 της Ελλάδος.

Αυτόματα ο 54χρονος κόουτς έδειξε αρκετά αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα της ομάδας του. «Οταν κερδίζεις την Ελλάδα τότε δείχνεις και θέληση. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Κόσοβο. Θα ξεκουραστούμε και θα πάμε εκεί για ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ δύσκολο στο Κόσοβο αλλά θα πάμε εκεί για να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Πιστεύω στην Εθνική. Εχει πολύ καλούς παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Διαθέτουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι επιλογή μου να είμαι εδώ. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε μπορεί να γίνει καλή δουλειά».

Για την ανασταλτική λειτουργία των παικτών του σχολίασε ότι «είχαμε συμπαγή άμυνα, δεν μπορείς να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο με την Ελλάδα. Δεν τους αφήσαμε να μας απειλήσουν. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με τον κόσμο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αν κερδίσαμε την Ελλάδα, μπορούμε να κερδίσουμε και άλλες ομάδες».

Για τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε είπε ότι «είχα δουλέψει με τον Στέλιο Ανδρέου. Μιλήσαμε με τον Στέλιο. Ηταν πολύ καλός. Μας βοήθησε πολύ. Τακτικά τα πήγαμε πολύ καλά. Εχω πολλούς παίκτες που θα διεκδικήσουν θέση στην εντεκάδα. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον Γουστάβο Πογιέτ, με τον οποίο ως παίκτες είχαν συγκρουστεί στα αγγλικά γήπεδα. «Δεν σημαίνει κάτι η νίκη επί του Πογέτ. Χάρηκα που τον είδα ξανά. Παίξαμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκανε εξαιρετική δουλειά στον όμιλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ