aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Κάνουμε μια νέα αρχή…»

Δηλώσεις στα ΜΜΕ για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Βοσνία έκαναν ο Μάριος Νικολάου και ο Πιέρος Σωτηρίου πριν τη σημερινή προπόνηση.

Μάριος Νικολάου: «Κάνουμε μια νέα αρχή και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να συνοδευτεί το νέο ξεκίνημα με ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης με τη Βοσνία. Κάναμε καλές εμφανίσεις στους προηγούμενους αγώνες, όμως μας έλειπαν τα αποτελέσματα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, και να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς στους αγώνες που απομένουν. Το κλίμα στην Εθνική είναι όπως πάντα πάρα πολύ καλό και όλοι μαζί ξέρουμε τι  πρέπει να κάνουμε για το καλό της ομάδας μας. Ελπίζουμε σε αυτή την προσπάθεια να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όπως νιώθουμε εμείς την πίεση του κόσμου όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας, θέλουμε να το νιώθουν και οι αντίπαλοι στην έδρα μας. Είναι και στα πόδια τα δικά μας να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και θα το προσπαθήσουμε πάρα πολύ».

Πιέρος Σωτηρίου: «Με τον ερχομό του νέου προπονητή, υπάρχουν νέα κίνητρα και νέες φιλοδοξίες. Εμείς οι  ποδοσφαιριστές οφείλουμε σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εγώ προσωπικά νιώθω δυνατός για να κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό όπως ήταν πάντα. Όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Χρειάζεται η απόλυτη συγκέντρωση για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την Εθνική, τους περιμένουμε την Πέμπτη και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ