aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΚαλή διάθεση και αισιοδοξία στην προπόνηση της Εθνικής Κύπρου

Καλή διάθεση και αισιοδοξία στην προπόνηση της Εθνικής Κύπρου

Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε απόψε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν για τον αγώνα της Πέμπτης.

Απαρτία στη σημερινή προπόνηση με τη συμμετοχή και των Χριστοφή, Κατελάρη, Παναγή, Μαρκάσα και Μάριου Δημητρίου που χθες απουσίαζαν. Για το Μάριο Δημητρίου η σημερινή ήταν η πρώτη προπόνηση με την Εθνική Ανδρών.

Καλή διάθεση και αισιοδοξία είναι τα στοιχεία που διακατέχουν τους διεθνείς μας οι οποίοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τη Βοσνία, στον πρώτο αγώνα του Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της Εθνικής μας.

Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τη Βοσνία τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Γιωργαλλίδης, Παναγή, Μιχαήλ, Μ. Δημητρίου, Τζ. Δημητρίου, Μερκής, Κατελάρης, Αντωνιάδης, Αβραάμ, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς, Χ. Κυριάκου, Νικολάου, Λαμπάν, Κάστανος, Μαρκάσα, Οικονομίδης, Αλεξάνδρου, Α. Κωνσταντίνου, Β. Παπαφώτης, Μακρής, Χαραλαμπίδης, Σωτηρίου και Μυτίδης.

Στην κλήση βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Λαϊφης που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής την Πέμπτη λόγω καρτών. Θα είναι όμως στη διάθεση του Μπεν Σιμόν για τον αγώνα με την Εσθονία την ερχόμενη Κυριακή.

Η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας συνεχίζεται και ήδη πολλοί φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy.

Την Τετάρτη εισιτήρια θα υπάρχουν και τα ταμεία του ΓΣΠ από τις εννέα το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι και από τις τρεις το απόγευμα μέχρι τις έξι.

Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, τα ταμεία του ΓΣΠ θα είναι ανοικτά από τις εννέα το πρωί μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα (21:45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ