aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΉττα της Εθνικής Παίδων από το Ουζμπεκιστάν

Ήττα της Εθνικής Παίδων από το Ουζμπεκιστάν

Την ήττα με 3-2 γνώρισε σήμερα από το Ουζμπεκιστάν η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U15 στον τελευταίο της αγώνα στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA στην Αρμενία. Ο αγώνας ήταν δραματικός και κρίθηκε ένα λεπτό πριν το τέλος, στο 79′ όταν οι αντίπαλοι της Εθνικής μας πέτυχαν το 3-2.

Ο Νικόλας Νεοκλέους ήταν ο σκόρερ της Εθνικής μας με δύο τέρματα στο 41′ και στο 47′ ισοφαρίζοντας σε 1-1 και 2-2. Ο Νεοκλέους είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου (41′). Στο 33′ και στο 43′ δέχτηκε η Εθνική μας τα άλλα τέρματα.

Η Κύπρος ολοκλήρωσε το τουρνουά με πέντε βαθμούς από τις νίκες της με 4-1 επί της Αρμενίας και με 4-2 επί των Σκοπίων στα πέναλτι (η νίκη στα πέναλτι δίνει 2 βαθμούς). Το Ουζμπεκιστάν τερμάτισε στην 1η θέση με 9 βαθμούς αφού πριν την Κύπρο, είχε νικήσει με 1-0 την Αρμενία και με 2-1 τα Σκόπια.

Η σύνθεση της Εθνικής μας στο σημερινό αγώνα:

Κύπρος (Α. Χατζηαλεξάνδρου): Μιχάλης Κυριάκου, Αδάμος Νικολάου, Λούκας Καλογήρου, Μάριος Γεωργίου, Αναστάσιος Χαραλάμπους (48′ Κωνσταντίνος Βρόντης), Χαράλαμπος Μελαναρκίτης (65′ Γιώργος Πελεκάνος), Ηρόδοτος Χριστοδούλου (41′ Νικόλας Νεοκλέους, 69′ Χαράλαμπος Μιραλλάης), Χαράλαμπος Χαραλάμπους (65′ Ευάγγελος Ανδρέου), Ιωάννης Χατζηγιάννης (41′ Χρίστος Ρώη Χρυσοστόμου) , Χρίστος Βενιζέλος, Πάρης Ορφανίδης.

Αναπληρωματικοί: Ανδρέας Χατζηγαβριήλ, Στέλιος Ανδρέου,  Σταύρος Γαβριήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ