aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΉττα της Εθνικής Νεανίδων σε φιλικό στη Λευκορωσία

Ήττα της Εθνικής Νεανίδων σε φιλικό στη Λευκορωσία

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Μινσκ με αντίπαλο τη Λευκορωσία.

Στο 39ο λεπτό, στο 59′ και στο 87′ δέχτηκε τα τέρματα η Εθνική μας η οποία δημιούργησε τις δικές της ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Κύπρος και Λευκορωσία θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη επίσης στις 16:00.

Κύπρος (Άντρος Βασιλείου): Αντουανέττα Χρυσάνθου, Χρύσω Μιχαήλ, Κατερίνα Παναγιώτου, Φιλίππα Σάββα, Αθηνά Πανταζή, Παναγιώτα Θεοφίλου (56′ Χαρίκλεια Διονυσίου), Ευφροσύνη Θεοχάρους (65′ Μαρία Αναστασία Καρασπύρου) , Ηλιάνα Αντωνίου, Χαρά Χαραλάμπους (65′ Μαρία Ζαχαρίου), Αφροδίτη Ευριπίδου (25′ Δέσποινα Χρυσοστόμου, 85΄ Σώτια Μακρή), Σταυριάνα Αντωνίου. Στην αποστολή: Παρασκευή Σχίζα, Άννα Γιώρκα, Ραφαέλλα Παύλου, Γεωργία Κατσονούρη.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νεανίδων για τους επίσημους αγώνες τον ερχόμενο Οκτώβριο σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ