aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΉττα της Εθνικής Ελπίδων από τη Σλοβακία (pics)

Ήττα της Εθνικής Ελπίδων από τη Σλοβακία (pics)

Με νίκη των Σλοβάκων με 3-0 επί της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων τέλειωσε  ο σημερινός αγώνας στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή».

Το παιχνίδι αφορούσε στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Η Εθνική μας μετά την ήττα παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς και εκκρεμεί το παιχνίδι με την Ολλανδία (11 Οκτωβρίου) για να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της.

Στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την Κύπρο, βρέθηκαν σήμερα περισσότεροι από 500 φίλαθλοι.

Δυστυχώς η ομάδα μας πλήρωσε μια στιγμή αδράνειας και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να γίνει πολύ πιο δύσκολη η προσπάθεια απέναντι στους πρωτοπόρους του ομίλου μας.

Μόλις στο 1ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (1-0) με κοντινό σουτ του Chrien.

Μετά το αρχικό σοκ οι νεαροί διεθνείς μας προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης

Στο 8′ μετά από ωραίο συνδυασμό έγινε το πρώτο σουτ της ομάδας μας από το Φάνο Κατελάρη με τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των Σλοβάκων.

Στο 14′ από κάθετη μπαλιά του Παπαφώτη προς τον Πίττα πρόλαβε τον επιθετικό μας την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας της Σλοβακίας.

Συνέχισε να αναζητά το γκολ η Εθνική μας, ενώ η Σλοβακία ήταν πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.

Στο 35′ ο Ευάγγελος Γεωργίου με εξαιρετική απόκρουση απέτρεψε τα χειρότερα.

Δεύτερο ημίχρονο

Οι Σλοβάκοι ξεκίνησαν επιθετικά και στο 46′ ο Ευάγγελος Γεωργίου πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε τετ-α-τετ.

Στο 58′ ο Bero με διαγώνιο σουτ μέσα από την επανορθωτική πέτυχε το 2-0 για τη Σλοβακία και στο 73′ ο Rusnak με διαγώνιο βολέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Μετά το δεύτερο γκολ των Σλοβάκων η εικόνα του αγώνα άλλαξε και παρά τη φιλοτιμία από τους νεαρούς διεθνείς μας δεν άλλαξε το σκορ.

Στο 87′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Αρέστη.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Γεωργίου, Καρώ, Γουήλερ, Ιωάννου, Κυριάκου, Αρέστη, Κατελάρη (60′ Μ. Ηλία), Παπαφώτη (75΄Κούσουλος), Παναγή (46′ Κουμή), Μ. Αντωνίου, Πίττα.

Στη βαθμολογία του ομίλου προηγείται η Σλοβακία με 12 βαθμούς, που μετά τη σημερινή της επιτυχία βρίσκεται κοντά στην πρόκριση της στην τελική φάση της διοργάνωσης.

*Την Τρίτη για τον όμιλο μας θα διεξαχθεί ο αγώνας Τουρκία – Λευκορωσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ