aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ήττα στο φινάλε

Με αντίπαλο την Πολωνία συνέχισε σήμερα τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα των Παίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17. Ο αγώνας έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και η Πολωνία νίκησε με 1-0 από γκολ που σημείωσε  στο 78ο λεπτό ο Nawrocki και εξασφάλισε την πρόκριση της για τον elite round.

Στη δεύτερη θέση του 12ου ομίλου βρίσκεται η Σουηδία με τέσσερις βαθμούς και ο απολογισμός της δεύτερης αγωνιστικής δυστυχώς δεν ευνόησε την ομάδα μας. Ο αγώνας της Εθνικής μας μεταδόθηκε  ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Μετά το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας με τη Σουηδία και τη σημερινή ήττα η Κύπρος δυστυχώς έμεινε στον ένα βαθμό. Προσπάθησαν οι διεθνείς μας αλλά δυστυχώς δύο λεπτά πριν από το φινάλε σκόραραν οι Πολωνοί και μείναμε χωρίς βαθμολογίκό κέρδος. Η ομάδα μας δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει πριν δεχτεί το γκολ.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Σ. Νικολάου,Τρύφωνος, Θ. Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Μάμα, Καψό (69′ Ορφανίδης), Ναούμ, Τζιωνή (55′ Ανδρονίκου), Κακουλλή, Αβραάμ (47′ Βρίκκης), Παρούτης.

Η σημερινή μας αντίπαλος στην πρεμιέρα της περασμένης Τρίτης νίκησε εύκολα το Σαν Μαρίνο με 8-0 και με τη νίκη της σήμερα έφτασε στους έξι βαθμούς και συνεχίζει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.  Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σέρβος Bojan Nikolić με βοηθούς τον συμπατριώτη του Aleksandar Stanojković και τον Pedro Carvalho (Ανδόρρα).

Στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» η Σουηδία νίκησε με 9-0 το Σαν Μαρίνο και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς. Το φινάλε στον όμιλο μας είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου με τους αγώνες Κύπρος-Σαν Μαρίνο και Πολωνία-Σουηδία. Οι δύο πρώτες του ομίλου προκρίνονται στον elite round. Θα προκριθούν επίσης οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες από τους δεκατρείς ομίλους της προκριματικής φάσης.

Δείτε εδώ τον αγώνα

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ