aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ήττα στο δεύτερο φίλικο

Tην ήττα με 4-2 γνώρισε στο δεύτερο της φιλικό στο Μπέλφαστ από τη Β. Ιρλανδία η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19.

Κόντρα σε ένα δυνατό και πιο έτοιμο αντίπαλο, η ομάδα μας κατάφερε είναι πολύ ανταγωνιστική, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκα 2-0 πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ενώ έφτασαν να προηγούνται με 4-0 με τέρματα που σημειώθηκαν στο 24′ και στο 47′.

Η Εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο, αντέδρασε, ήταν σαφώς βελτιωμένη και μάλιστα, στο χρονικό αυτό διάστημα κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα ενώ δημιούργησε και άλλες προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 63ο λεπτό η Φιλίππα Σάββα σκόραρε μειώνοντας σε 4-1 ενώ το δεύτερο τέρμα το πέτυχε στο 88ο λεπτό η Παναγιώτα Θεοφίλου διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Κύπρος (Α. Βασιλείου): Α. Χρυσάνθου, Χ. Διονυσίου, Κ. Παναγιώτου, Α. Αριστείδου, Η. Αντωνίου, Στ. Αντωνίου, Φ. Σάββα, Ειρ. Ανδρέου, Π. Θεοφίλου, Α. Χρυσοστόμου, Χ. Χαραλάμπους.

Στην αποστολή: Δ. Χρυσοστόμου, Ευφ. Θεοχάρους, Μ. Κακόψητου, Π. Νεοφύτου, Α. Πανταζή, Δ. Χαραλάμπους, Χρ. Αχεριώτη.

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Τρίτη η Β. Ιρλανδία νίκησε με 4-0.

Τα φιλικά στο Μπέλφαστ εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νεανίδων για τις επίσημες υποχρεώσεις της τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αλβανία, σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ