aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΉττα από την Τσεχία για τις Ελπίδες μας

Ήττα από την Τσεχία για τις Ελπίδες μας

Φιλική ήττα για την Εθνική Ελπίδων από την Τσεχία με 1-0 στην Πράγα. Το φιλικό εντασσόταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής μας ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Η ομάδα μας παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε μια δυνατή Τσεχία. Δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να προηγηθεί και αργότερα για να ισοφαρίσει, όμως το γκολ που σημειώθηκε στο 30ο λεπτό από τον Τομάς διαμόρφωσε τελικά το αποτέλεσμα.

«Κάναμε μια καλή προετοιμασία και αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα με απαιτήσεις. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας και σήμερα κερδίσαμε κάποια νέα παιδιά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Νίκου Ανδρονίκου στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ μετά το σημερινό φιλικό.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους: Α. Χριστοδούλου (46’ Τασουρής), Καρό, Γουίλερ (62’ Πηλέας), Αναστασίου (62’ Νικολάου), Μ. Ανδρέου (62’ Αρτυματάς), Λιασίδη (62’ Ψάλτης), Πίττα (46’ Κουμής), Ιωσηφίδη (46’ Μ. Ηλία), Σωτηρίου (81’ Δ. Χαραλάμπους), Γ. Χριστοδούλου (46’ Φράγκου), Ματθαίου (85’ Παπαγεωργίου).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ