aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΉττα από τη Σουηδία στο τελευταίο δευτερόλεπτο (vid)

Ήττα από τη Σουηδία στο τελευταίο δευτερόλεπτο (vid)

Η Εθνική Ελπίδων δέχθηκε την Τρίτη (27/03) την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας με 1-0 στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα σημειώθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων από τον Franz Brorsson.

Η Εθνική μας άγγιξε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε μόνο νικηφόρο αποτέλεσμα για να ελπίζει για πρόκριση, όμως δυστυχώς δέχτηκε το γκολ και αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τις ευκαιρίες τους όμως κρατήσαμε το μηδέν, βγήκαμε σε κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις και απειλήσαμε την εστία του Dahlberg.

Διαβάστε επίσης: Με συν δύο παίκτες κόντρα στη Σουηδία

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Μια καλή απόκρουση του Ανδρέα Χριστοδούλου και δύο μακρινά σουτ του Σπόλιαριτς καταγράφονται στις καλές φάσεις. Η Εθνική μας με διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα της Ουγγαρίας, παρουσιάστηκε καλά οργανωμένη αλλά δυστυχώς χάσαμε και το βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε και μείναμε στους έξι βαθμούς.

Η βαθμολογία στον όμιλο μας διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

1. ΒΕΛΓΙΟ 7 5 2 0 13 5 17
2. ΣΟΥΗΔΙΑ 6 4 2  0 14 4 14
3. ΟΥΓΓΑΡΙΑ 6 3 2  1 10 6 11
4. ΚΥΠΡΟΣ 8 2 0  6  7 18  6
5. ΤΟΥΡΚΙΑ 6 1 2  3  3 7  5
6. ΜΑΛΤΑ 5 0 0  5  3 10  0

Το σημερινό ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την Εθνική μας σε αυτή τη διοργάνωση της προκριματικής φάσης. Απομένουν οι εκτός έδρας αγώνες και Μάλτα αντίστοιχα.

Οι αγώνες που έδωσε στην Κύπρο η Εθνική μας:

Κύπρος – Μάλτα 2-1

Κύπρος – Τουρκία 2-1

Κύπρος – Βέλγιο 0-2

Κύπρος – Ουγγαρία 0-2

Κύπρος – Σουηδία 0-1

Κύπρος: Α. Χριστοδούλου, Καρώ, Γουϊλερ (67’ Πηλέας), Σπόλιαριτς (61’ Μ. Ηλία), Φράγκου, Πίττα (76’ Ψάλτης), Κυριάκου, Χατζηπασχάλη, Άδωνι, Σωτηρίου, Κυπριανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ