aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΉττα από τη Σερβία με 1-0 για την Εθνική Νέων στην πρεμιέρα

Ήττα από τη Σερβία με 1-0 για την Εθνική Νέων στην πρεμιέρα

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων άρχισε με ήττα τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19. Στον αποψινό αγώνα που έγινε στο «Ferrycarrig Park» του Wexford ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας με 1-0.

Οι διεθνείς μας με τη συνολική τους παρουσία, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα. Οι Σέρβοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Γιοβάνοβιτς και το διατήρησαν μέχρι το τέλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ήταν πολύ καλύτερη, αντέδρασε και αφού δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες φάσεις μπροστά στο τέρμα της Σερβίας, στο 73ο λεπτό έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Μετά από εξαιρετική ενέργεια του αρχηγού Μιχάλη Χαραλάμπους και ακολούθως ανάλογη ατομική προσπάθεια του Ανδρέα Κατσαντώνη έφερε τον Παναγιώτη Λουκά απέναντι από το αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το σουτ που έστειλε έφυγε άουτ.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Δ. Δημητρίου, Κ. Σεργίου, Χ. Χαραλάμπους, Ζ. Άδωνη, Π. Ιωάννου, Ι. Παναγίδης, Ν. Μενελάου, Χρ. Χατζηπασχάλης (21’ Α. Κατσαντώνης), Γ. Γερολέμου (79’ Τζακ Ρόουλς), Μ. Χαραλάμπους, Στ. Παντελή (60’ Π. Λουκά).

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων απέκτησε μεγάλο χορηγό, την εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια). Διαιτήτευσε ο Βούλγαρος Nikola Popov με βοηθούς τους τον συμπατριώτη του Georgi Doynov και τον Ιρλανδό Shane Gerard O’Brien. Επόμενος αντίπαλος μας η Ιρλανδία το ερχόμενο Σάββατο στο Waterford. Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου μας Ιρλανδία και Αζερμπαϊτζάν έφεραν ισοπαλία 0-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ