aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ήττα από Ιρλανδία

Η Εθνική Παίδων U14 ηττήθηκε με 2-0 από την Ιρλανδία στο αποψινό φιλικό που έγινε στο Oriel Park του Dundalk. Πριν από την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη και οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Ήταν το πρώτο φιλικό που έδωσαν οι νεαροί διεθνείς μας εκτός έδρας και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τέρματα που σημειώθηκαν στο 59’ και 76′. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κυπριανού άρχισε το παιχνίδι με τους Χρυσοστόμου, Χατζηβασιλείου, Λαό, Κωστή, Κοκκινόφτα, Φότι, Ποντικού, Λοϊζου, Κοτσώνη, Μαρνέρο, Ζευκή.

Στο δεύτερο ημίχρονο με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Χατζηγαβριήλ αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι Κκολός, Φασουλιώτης, Χρήστου, Φιλίππου, Αντωνίου, Οικονομίδης, Χρυσοστόμου, Κατσιάμης. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την ερχόμενη Πέμπτη στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ