aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ ξεκάθαρη θέση της ΚΟΠ για το μέλλον του Μπεν Σιμόν

Η ξεκάθαρη θέση της ΚΟΠ για το μέλλον του Μπεν Σιμόν

Η Εθνική μας ομάδα δεν είχε την πορεία που όλη θέλαμε καθώς έμεινε εκτός στόχων, ενώ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την 3η θέση στον όμιλο. Παρά τις προσπάθειες του Ραν Μπεν Σιμόν και των ποδοσφαιριστών του, το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα δεν αντεπεξήλθε όπως αναμενόταν.

Η ΚΟΠ έχει ενώπιον της ένα βασικό ανοικτό μέτωπο με την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα κόντρα στο Βέλγιο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/11). Το συμβόλαιο του Μπεν Σιμόν ολοκληρώνεται τέλος Νοεμβρίου και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καλείται να πάρει την απόφαση για το αν η Κύπρος θα πορευτεί με τον Ισραηλινό και τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, αλλά και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0), τίποτα δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής. Άπαντες στην ομοσπονδία αλλά και στην ομάδα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι με το Βέλγιο το οποίο αν και χαρακτηρίζεται δύσκολο λόγω αντιπάλου, δεν αναμένεται να σηκώσει λευκή πετσέτα.

Όπως τονίστηκε, «όλα είναι ανοικτά» και αναμένεται πως με την επιστροφή της αποστολής όλα τα θέματα θα μπουν επί τάπητος. Ο Γιώργος Κούμας και οι συνεργάτες του θα βάλουν κάτω τα δεδομένα και έπειτα θα αποφασίσουν πως θα πορευτεί η Εθνική μας ομάδα στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ