aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ τρίτη αναμέτρηση της Εθνική μας με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη

Η τρίτη αναμέτρηση της Εθνική μας με τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη

Κύπρος και Βοσνία / Ερζεγοβίνη τίθενται αντιμέτωπες για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε προκριματικό όμιλο διοργάνωσης της FIFA ή της UEFA. Η αποψινή αναμέτρηση θα είναι τρίτη στην ιστορία των δύο χωρών, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών.

Οι Βόσνιοι βρέθηκαν στο δρόμο της Εθνικής μας και στα προκριματικά του EURO 2016 και μάλιστα, η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης εκείνης, πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στη Ζένιτσα, στο γήπεδο που θα αγωνιστεί και απόψε, με 2-1 με πρωταγωνιστή το Δημήτρη Χριστοφή που σκόραρε δυο φορές.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε πέναλτι του Πιάνιτς. Ο αγώνας είχε γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν:

Γιωργαλλίδης, Κυριάκου, Τζούνιορ, Μερκής, Αντωνιάδης, Νικολάου, Λαμπάν, Μακρίδης (83′ Σιέλης), Εφραίμ (71′ Αλεξάνδρου), Αλωνεύτης (46′ Xαραλαμπίδης), Χριστοφή.

Ο δεύτερος αγώνας έγινε στις 13 Οκτωβρίου 2015 στο ΓΣΠ. Η Εθνική μας ήθελε νίκη για να τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου και να αγωνιστεί στα μπαράζ για πρόκριση στο EURO 2016 αλλά δεν τα κατάφερε, αφού οι Βόσνιοι πήραν τη νίκη με 3-2.

Ο Χαραλαμπίδης και ο Μυτίδης σκόραραν στο κατάμεστο από 20000 θεατές ΓΣΠ, όμως τα τέρματα τους δεν ήταν αρκετά για να χαρίσουν στην ομάδα μας μια μεγάλη επιτυχία.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν:

Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Τζούνιορ, Λαϊφης, Αντωνιάδης, Νικολάου (65′ Οικονομίδης), Λαμπάν (75′ Αλωνεύτης), Μακρίδης, Εφραίμ, Χαραλαμπίδης (83′ Κολοκούδιας), Μυτίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ