aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ συνέχεια της Εθνικής μας και ο Ραν Μπεν Σιμόν

Η συνέχεια της Εθνικής μας και ο Ραν Μπεν Σιμόν

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

Το αρχικό του σχόλιο: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, πάρα πολύ δύσκολο σε πολύ ψηλό ρυθμό με μια ομάδα που αγωνίζεται σε άλλο επίπεδο. Έγινε προσπάθεια, δυστυχώς το αποτέλεσμα μένει, βλέπουμε μπροστά και αυτή τη διοργάνωση την αφήνουμε πίσω. Γυρίζουμε σελίδα, σε νέες προκλήσεις έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αγώνες όπως τον χθεσινό».

Τι κρατά ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός: «Ο Ραν Μπεν Σιμόν κράτησε αρκετά πράγματα, θα τα συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές του, κάποια σχήματα, κάνει δοκιμές προσπαθεί να διαπιστώσει το καλύτερο για την ομάδα αναλόγως αντιπάλου. Ήταν μια περίοδος προσαρμογής, τι μπορεί να του προσφέρει ο καθένας και τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Τώρα πιο έτοιμος θα ετοιμάσει την ομάδα για το μέλλον».

Για τυχόν αλλαγές: «Πάντα υπάρχει η ετοιμότητα για αλλαγές, αυτό δεν το γνωρίζω. Επιλογές υπάρχουν, και η Εθνική Ελπίδων έχει ποιότητα που μπορεί να βοηθήσει. Είχαμε και τραυματίες, υπάρχει ένας καλός αριθμός ποδοσφαιριστών που μπορεί να χτιστεί η Εθνική μας ομάδα. Είναι καθαρά θέμα του προπονητή μας».

Για τον Άντονι Γεωργίου: «Έχουμε ενημέρωση, ο ίδιος είπε ότι θα επίσπευδε το θέμα γιατί θέλει να αγωνίζεται στην Εθνική μας. Είναι διαδικασίες που πρέπει να κάνει ο ίδιος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ