aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η πρώτη προπόνηση στην Αλβανία

Σε ρυθμούς δουλείας μπήκε από σήμερα στην Αλβανία η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19.

Παρά τη δύσκολη και κοπιαστική μέρα με το πολύωρο ταξίδι, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προπόνηση, η πρώτη στην Αλβανία, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Νεανίδων που αρχίζουν την Τετάρτη.

Η προπόνηση έγινε σε γήπεδο του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής μας στην πόλη Dyrres ενώ προπόνηση στο ίδιο γήπεδο θα γίνει και αύριο το πρωί.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη, στις 13:00 την Εθνική Σερβίας, η οποία βάσει της κατάταξης των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο (Κύπρος, Σκοτία, Σερβία, Αλβανία), είναι το φαβορί για την πρώτη θέση. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο “Nico Dovana”.

Παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τις Σέρβες, στην ομάδα μας υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή για την Αλβανία βρίσκονται οι ακόλουθες παίκτριες:

Αντωνία Αριστείδου, Φιλίππα Σάββα, Νάσια Γεωργίου, Αντουανέττα Χρυσάνθου, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Ευφροσύνη Θεοχάρους, Σταυριάνα Αντωνίου, Αθηνά Χρυσοστόμου, Παναγιώτα Θεοφίλου, Χαρά Χαραλάμπους, Κατερίνα Παναγιώτου, Χριστίνα Αχεριώτη, Αθηνά Πανταζή, Δάλια Χαραλάμπους, Ηλιάνα Αντωνίου, Μάρθα Αυγουστή, Χαρίκλεια Διονυσίου και Ειρήνη Ανδρέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ