aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ πρώτη αντίδραση του Μπεν Σιμόν (video)

Η πρώτη αντίδραση του Μπεν Σιμόν (video)

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ αμέσως μετά την κλήρωση που έφερε την Εθνική μας αντιμέτωπη στον 3ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας του Πρωταθλήματος των Εθνών με τη Νορβηγία, τη Βουλγαρία και τη Σλοβενία, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν δήλωσε: «Ξέραμε εκ των προτέρων τη δυναμικότητα των ομάδων με τις οποίες θα κληρωνόμασταν και έτσι, η οποιαδήποτε κλήρωση αποτελεί για εμάς μια μεγάλη πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι ευχαριστημένες που έχουν την Κύπρο στον όμιλο τους, όμως αυτό δίνει σε μας επιπλέον κίνητρα και ενέργεια στην προσπάθεια μας».

Και πρόσθεσε: «Όμως, το σημαντικό δεν είναι πως θα μας αντιμετωπίσουν οι άλλοι αλλά, ποια θα είναι η δική μας απόδοση και προσπάθεια και έχω καλό προαίσθημα για αυτή την πρόκληση που μας περιμένει. Πρέπει να αναλύσουμε τις ομάδες του ομίλου μας. Είναι τρεις ομάδες που δεν μπορείς να υποτιμήσεις, αντίθετα, πρέπει να δείξουμε σεβασμό σε αυτές. Έχουμε καλή Εθνική ομάδα και μας περιμένει μια μεγάλη πρόκληση. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ