aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ πορωτική ομιλία του Μπεν Σιμόν στους παίκτες μετά το τέλος του ματς

Η πορωτική ομιλία του Μπεν Σιμόν στους παίκτες μετά το τέλος του ματς

Δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος συνεχάρη τους παίκτες του για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν απέναντι στη Σλοβενία εκτός έδρας. Ο Ισραηλινός τεχνικός αποκάλυψε και τι είπε στους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς.

«Είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια ότι χάσαμε κάτι μικρό (σ.σ εννοεί τη νίκη), αλλά κερδίσαμε κάτι πολύ μεγάλο», είπε και εξήγησε τι εννοούσε με αυτό: «Δημιουργούμε νέο χαρακτήρα, νέο DNA. Δεν είμαι τυφλός, έχουμε ποιότητα. Αυτό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου ήταν κάτι το απίστευτο, είναι πολεμιστές. Έπαιξαν με μεγάλη καρδιά και έδωσαν πολλά. Τέτοιες εμφανίσεις δίνουν αξία στην Εθνική μας. Όταν βλέπεις τον Πιέρο να έρχεται από την Δανία και να δίνει τα πάντα είναι σημαντικό. Αξίζει μεγάλος σεβασμός σε αυτά τα παιδιά».

Κλείνοντας, επεσήμανε: «Μετά τον αγώνα με τη Βουλγαρία αντί να κάνουμε βίντεο και τακτική, παίξαμε ένα παιχνίδι. Νιώθω περήφανος για αυτά τα παιδιά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ