aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ πιο μεγάλη πρόκληση για την Εθνική Παίδων U-17

Η πιο μεγάλη πρόκληση για την Εθνική Παίδων U-17

Με το διπλό παιχνίδι εναντίον της Φινλανδίας έκλεισε ο κύκλος των φιλικών αγώνων της Εθνικής Παίδων U-17 ενόψει της συμμετοχής της στον elite round που θα φιλοξενήσουμε από τις 15 μέχρι τις 20 Μαρτίου στην Πάφο.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε όλοι οι αγώνες που αφορούν τον όγδοο όμιλο για τον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα διεξαχθούν στην Πάφο και οι αγώνες της Εθνικής μας στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών.

Στον όμιλο μας συμμετέχουν επίσης Σλοβακία, Νησιά Φαρόε και Ιρλανδία. Οι υπόλοιποι αγώνες θα διεξαχθούν στο Παφιακό Στάδιο.

Σημειώνεται ότι σε όλους τους αγώνες η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Μετά την πανηγυρική πρόκριση της στην προκριματική φάση η Εθνική Παίδων βρίσκεται ενώπιον της μεγάλης πρόκλησης και θα κυνηγήσει την είσοδο στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι νεαροί διεθνείς μας όπως έδειξαν με την παρουσία τους σε όλη τη διαδρομή των υποχρεώσεων τους, μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το καλύτερο και η συμπαράσταση του κόσμου θα είναι απαραίτητη.

Στον elite round συμμετέχουν 32 ομάδες που κληρώθηκαν σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες και οι επτά καλύτερες δεύτερες ομάδες.

Οι δεκαπέντε ομάδες περνούν στην τελική φάση που θα γίνει στην Κροατία (περνά χωρίς συμμετοχή σε προκριματικές φάσεις) τον ερχόμενο Μάϊο.

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας

15 Μαρτίου 2017
Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών – ώρα έναρξης 15:15
Κύπρος – Σλοβακία

17 Μαρτίου 2017
Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών – ώρα έναρξης 15:15
Κύπρος – Νησιά Φαρόε

20 Μαρτίου 2017
Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών – ώρα έναρξης 15:00
Κύπρος – Ιρλανδία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ