aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΗ Κύπρος υποκλίθηκε στον Αζάρ (pics & video)

Η Κύπρος υποκλίθηκε στον Αζάρ (pics & video)

Ήταν το φαβορί, ήμασταν το αουτσάιντερ, και αυτό φάνηκε. Η Κύπρος μας δέχθηκε την ήττα με 0-2 από το Βέλγιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του EURO. Οι φιλοξενούμενοι με σκόρερ τους Εντέν Αζάρ και Μπατσουαγί έδειξαν από νωρίς πως ήρθαν στο νησί μας με μοναδικό στόχο τη νίκη. Από την άλλη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε να παρουσιάσει αξιοπρεπής εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Ανεπίδεκτοι μαθήσεως: Χιλιάδες κόσμου έξω από το ΓΣΠ για εισιτήριο!

Η εθνική ομάδα του Βελγίου έβαλε τις βάσεις για τη νίκη από πολύ νωρίς καθώς πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Αρχικά, ο Εντέν Αζάρ με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ στο 18’ ο Μπατσουαγί απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, πέρασε και από τον Πάρντο και με ψυχραιμία πλάσαρε για το 2-0. Σημαντικό να αναφέρουμε πως ο σκόρερ του πρώτου γκολ, έδωσε εντυπωσιακή ασίστ στον δεύτερο μέσω της οποίας προήλθε το δεύτερο γκολ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους δεν έδειξε σημάδια αντίδρασης, ούτε μέσω στατικών φάσεων αλλά ούτε και αντεπιθέσεων. Μοναδική καλή προϋπόθεση που σημειώθηκε για την Κύπρο ήταν στο 38’ μετά από μακρινό πλασέ του Παπουλή, το οποίο εξουδετέρωσε εύκολα ο Κουρτουά. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στους φιλοξενούμενους όταν ο Πάρντο απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μέρτενς.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ έκδοσης κάρτας φιλάθλου σε μία ημέρα για χάρη της Εθνικής!

Δεν διαμορφώθηκαν και πολύ τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος. Το Βέλγιο κρατούσε μπάλα αν και χαμήλωσε το τέμπο λόγω του προβαδίσματος που πήρε στο πρώτο μέρος. Η Εθνική μας παρά το γεγονός πως έδειξε σημάδια όρεξης για να αντιδράσει, δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, μέχρι όμως το 88’ όταν η κεφαλιά του Λαΐφη πέρασε μόλις έξω. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο δείκτης του σκορ παρέμεινε στο 2-0.

Η βαθμολογία του ομίλου μας

  1. Βέλγιο 6
  2. Κύπρος 3
  3. Ρώσια 3
  4. Καζακστάν 3
  5. Σκωτία 3
  6. Σαν Μαρίνο 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

8 Ιουνίου 2019

Σκωτία – Κύπρος

Βέλγιο – Καζακστάν

Ρωσία – Σαν Μαρίνο



Κύπρος (Ραν Μπεν Σιμόν): Πάρντο, Τζούνιορ (46′ Γεωργίου), Αρτυματάς, Λαΐφης, Μερκής, Μαργκάσα, Κούσουλος, Ιωάννου, Εφραίμ (75′ Σπόλιαριτς), Παπουλής, Αντωνίου (81′ Μακρής).

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεζ): Κουρτουά, Αντερβέιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόχεν, Ντεντόνκερ, Τίλεμανς, Θ.Αζάρ (69′ Καράσκο), Καστάνζ, E.Αζάρ, Μέρτενς (57′ Γιανουζάι), Μπατσουαγί (90′ Πράετ).

Σκόρερ: 10′ E.Αζάρ, 18′ Μπατσουαγί

Κίτρινες:

Αποβολές:

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεξιέ (Γαλλία)



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ