aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΓΥΝΑΙΚΕΙΟΗ κλήση της Εθνικής Γυναικών για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ

Η κλήση της Εθνικής Γυναικών για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ

Την ερχόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών για τους πρώτους της αγώνες στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023.

Η Εθνική μας συμμετέχει στον 3o όμιλο της προκριματικής φάσης της Ευρωπαϊκής Ζώνης μαζί με την Ολλανδία, την Ισλανδία, την Τσεχία και τη Λευκορωσία και θα δώσει και τους δύο αγώνες της εκτός έδρας.

Πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου με τη Λευκορωσία και λίγες ημέρες αργότερα, στις 21 Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσουμε πάλι εκτός έδρας την Τσεχία.

Αναλυτικά ο κατάλογος με τις ποδοσφαιρίστριες που κλήθηκαν στην προετοιμασία από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Άγγελο Τσολάκη:

APOLLON Ladies: Krystyna Marie Freda, Ελένη Γιάννου, Μαρία Ιωάννου, Μαρία Ματθαίου, Μαρία Παναγιώτου, Μαριλένα Γεωργίου.
ASD FC Sassari Torres Femminile: Βικτώρια Ζαμπά.
ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας: Χαρά Νεοφύτου.
JYPK LIIGA: Έλενα Αριστοδήμου.
PAFOS GEROSKIPOU FC Ladies: Κορίνα Πάολα Αδάμου.
ΛΕΥΚΟΘΕΑ Λατσιών: Άντρια Μιχαήλ, Ειρήνη Μιχαήλ, Ευθαλία Σιακαλλή, Ιωάννα Αχιλλέως, Λουκριτία Χρυσοστόμου, Χαρά Χαραλάμπους.
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Πύργου: Άντρη Βιολάρη, Φιλίππα Σάββα.
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Ιβάνα Τάνεβα, Κωνσταντίνα Κουζάλη, Μαρινέλλα Παναγιώτου, Σάρα Παπαδοπούλου.
ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ Αγ. Αμβροσίου Κερύνειας: Ραφαέλλα Αντωνίου.

Αναχωρήσεις για Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου για το ξενοδοχείο
Από Πάφο (Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης) 10:00πμ
Από Λεμεσό (Τσίρειο Στάδιο) 11:00πμ
Από Λευκωσία (ΓΣΠ) 10:00πμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ