aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΗ Εθνική Ελπίδων σε πορεία προετοιμασίας για τον αγώνα της 15ης Οκτωβρίου

Η Εθνική Ελπίδων σε πορεία προετοιμασίας για τον αγώνα της 15ης Οκτωβρίου

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει Λευκορωσίας μπήκε από το απόγευμα της Δευτέρας η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Ο αγώνας της 15ης Οκτωβρίου χαρακτηρίζεται κλειδί για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, από την πρώτη συγκέντρωση με τους διεθνείς μας.

Η ομάδα μας για να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για τη συνέχεια στον όμιλο που συμμετέχει, όπως τόνισε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, χρειάζεται απαραίτητα νικηφόρο αποτελέσμα απέναντι στη Λευκορωσία.

Όπως επίσης ανέφερε προς τους διεθνείς μας ο κ. Ανδρονίκου, ο φιλικός αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης με τη Δόξα θα έχει σημαντικό χαρακτήρα για την προετοιμασία της Εθνικής μας.

Ο αγώνας με τη Λευκορωσία θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου στο Στάδιο N. Papas Group «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 15:30 με ελεύθερη είσοδο για το φίλαθλο κοινό.

Η αποστολή της Λευκορωσίας φτάνει στην Κύπρο στις 13 Οκτωβρίου και πριν από τότε θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τη Νορβηγία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ