aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ επόμενη ημέρα της Εθνικής Ελπίδων (δηλώσεις Ανδρονίκου)

Η επόμενη ημέρα της Εθνικής Ελπίδων (δηλώσεις Ανδρονίκου)

Ο απολογισμός της ήττας και με την έκταση που πήρε το σκορ (4-1) ασφαλώς ενόχλησε, όμως υπάρχει και η επόμενη ημέρα και τίποτε δεν κρίνεται μέσα από δύο μόνο αγώνες στο ξεκίνημα της νέας διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Η Εθνική μας με απολογισμό τρεις βαθμούς σε δύο αγωνιστικές δικαιούται να ελπίζει, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα παρουσιαστεί καλύτερη στις επόμενες υποχρεώσεις. Στις 5 Οκτωβρίου θα παίξουμε μέσα με την Τουρκία και στις 10 Οκτωβρίου νέο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Βέλγιο.

«Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και τίποτε δεν έχει αλλάξει. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και εσείς με την αγωνιστική παρουσία σας θα δείξετε πως δικαιωματικά υπάρχουν υψηλές προσδοκίες.

Σήμερα χάσαμε, είχαμε φιλοτιμία, έγινε προσπάθεια όμως δεν υπάρχουν τιμητικές ήττες. Ψηλά τα κεφάλια και συνεχίζουμε την πορεία της σκληρής δουλειάς», ανέφερε χαρακτηριστικά στους διεθνείς μας ο τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου, που ήταν από την Δευτέρα κοντά στην αποστολή και παρακολούθησε το σημερινό παιχνίδι με τους Σουηδούς.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου στάθηκε στα γρήγορα τέρματα και επισήμανε χαρακτηριστικά: «Χάσαμε από την καλύτερη κατά την άποψη μου ομάδα του ομίλου. Πληρώσαμε δυστυχώς τα λάθη μας, ήρθαν γρήγορα τα δύο τέρματα και η αποστολή μας έγινε πιο δύσκολη. Έγινε προσπάθεια, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα κατά γενική ομολογία στάθηκε καλύτερα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, τίποτε δεν έχει αλλάξει ως προς τον προσανατολισμό αυτής της ομάδας. Υπάρχουν απαιτήσεις και συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να μπορέσουμε να είμαστε διεκδικητικοί σε όλους τους αγώνες που ακολουθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ