aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ ενδεκάδα της Εθνικής, με αυτούς πάει για το «διπλό» ο Σιμόν

Η ενδεκάδα της Εθνικής, με αυτούς πάει για το «διπλό» ο Σιμόν

Με ποδοσφαιριστές από εφτά διαφορετικές ομάδες αποτελείται η ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου στην «Αστάνα Αρένα» ενόψει του σημερινού (10/10, 17:00) αγώνα με το Καζακστάν για την 7η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Συγκεκριμένα η ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελείται από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ΑΠΟΕΛ (2), Ομόνοια (2), Απόλλωνα (2), Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα, Σταντάρ Λιέγης και Κοπεγχάγη.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν, όπως σας ενημέρωσε από πριν το Goal.com.cy (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) παρατάσσει την Κύπρο με σχηματισμό 3-5-2 με τον Παναγή στην εστία, τους Κούσουλο, Λαΐφη, Μερκή τριάδα στην άμυνα και τους Μιντίκκη δεξί μπακ – χαφ, Ιωάννου αριστερό μπακ –χαφ. Τριάδα στη μεσαία θα γραμμή θα είναι οι Κώστας Αρτυματάς, Χάμπος Κυριάκου και Ιωάννης Κωστή με τους Φώτη Παπουλή και Πιέρο Σωτηρίου στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Live: Καζακστάν – Κύπρος 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που βρίσκεται στην 4η θέση του 9ου ομίλου με 7 βαθμούς, όσους έχει και η σημερινή αντίπαλος και θα κυνηγήσει το «διπλό» με απώτερο σκοπό την κατάληψη της 3ης θέσης στο τέλος των προκριματικών, η οποία μπορεί να μην δίνει εισιτήριο πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020, όμως αποτελεί τον εφικτό στόχο της Κύπρου.

 

View this post on Instagram

 

⚽️

A post shared by Cyprus Football Association (@cyprusfa_official) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ