aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ αποστολή της Εθνικής Παίδων U17 για Κροατία

Η αποστολή της Εθνικής Παίδων U17 για Κροατία

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής Παίδων U17 στον Elite round στην Κροατία. Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει τον κύκλο της προετοιμασίας την Τρίτη και την ερχόμενη Τετάρτη η αποστολή θα αναχωρήσει για τον προορισμό της.

Η πρεμιέρα στον όμιλο του Elite round που θα λάβει μέρος η Κύπρος είναι προγραμματισμένη για τις 9 Μαρτίου και το φινάλε στις 15 του ίδιου μήνα. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Βέλγιο (9/3), την Κροατία (12/3) και τη Σουηδία (15/3). Ο Γιάννος Οκκάς για την αποστολή της Κροατίας θα έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, όπως καθορίζει δηλαδή ο κανονισμός της UEFA.

Πρόκειται για τους Χρίστο Τρύφωνος, Δημήτρη Ράσπα, Ραφαήλ Μάμα (ΑΕΚ), Μιχάλη Κωνσταντινίδη, Βασίλη Παφίτη, Χάρη Καψό, Δημήτρη Αβραάμ (ΑΕΛ), Γιώργο Ναούμ (ΑΠΟΕΛ), Λεωνίδα Σαββίδη (Απόλλων), Ελευθέριο Φλουρή (ΕΝΠ), Σάββα Νικολάου, Θεόδωρο Αντρονίκου (Καρμιώτισσα), Θωμά Νικολάου, Λευτέρη Χατζηκωνσταντή (Νέα Σαλαμίνα), Παναγιώτη Γεωργίου (Ομόνοια), Κυριάκο Αντωνίου (Πάφος FC), Νικόλα Κωνσταντίνου (Παναιτωλικός), Δανιήλ Παρούτη (Νοβάρα), Αγάπιο Βρίκκη (Τορίνο) και Ανδρέα Χρυσοστόμου (Ίντερ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ