aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΗ αποστολή της Εθνικής Παίδων για τα φιλικά με την Αρμενία

Η αποστολή της Εθνικής Παίδων για τα φιλικά με την Αρμενία

Με αντίπαλο την Αρμενία θα συνεχίσει τους φιλικούς αγώνες η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U17 που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου και ο δεύτερος αγώνας την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» και θα αρχίσουν στις 16:00. Η προετοιμασία της ομάδας για το διπλό φιλικό συνεχίζεται και την ερχόμενη Δευτέρα (10:00πμ) θα γίνει η τελευταία προπόνηση στα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρείου Σταδίου.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Μάκης Σεργίδης συμπεριλήφθηκαν οι ακόουθοι προπονητές: Βασίλης Πέτρου, Ανδρέας Γεωργίου, Κωνσταντίνος Μαρνέρος, Γιώργος Οκκάς, Ανδρέας Σχίζας, Ιωάννης Κατσιάμης, Μάριος Κοκκινόφτας, Φαίδων Οικονομίδης, Αλέξανδρος Φασουλιώτης, Φοίβος Σάββα, Γιώργος Παυλίδης, Φώτης Κοτσώνης, Ανδρέας Χρίστου, Αντώνης Κυριάκου, Χάρης Χατζηγαβριήλ, Άγγελος Ζευκή, Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου, Πέτρος Φωκάς, Αντόνιο Φότι, Φρίξος Πέτσας.

Αναχωρήσεις για το Μακάρειο Στάδιο Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Από Παραλίμνι: 07:50 από σωματείο ΕΝ Παραλιμνίου
Από Λεμεσό: 08:30 από Τσίρειο Στάδιο
Από Λάρνακα: 08:30 από ταξί Ακρόπολις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ